Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας νοσηλεύεται από χθες το βράδυ ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, με συμπτώματα κορονοϊού. Ο 40χρονος βουλευτής είχε κάνει τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca στη Σύρο και ετοιμαζόταν για την τρίτη ωστόσο στο μεσοδιάστημα κόλλησε τον ιό.

Αρχικά είχε ήπια συμπτώματα, αλλά λίγο αργότερα, όταν είδε το οξυγόνο του να πέφτει επικίνδυνα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να τον μεταφέρουν στη ΜΕΘ το μεσημέρι της Τετάρτης, όπως μας ενημέρωσαν σε επικοινωνία που είχαμε με στενούς συνεργάτες του. Όπως δήλωσε στενή του συνεργάτιδα στο Newsbeast, ο κ. Φόρτωμας διασωληνώθηκε προληπτικά χθες το βράδυ και ήδη πάει πολύ καλύτερα.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπούγας με μήνυμά του στο Twitter ευχήθηκε στον βουλευτή ταχεία ανάρρωση, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα».

Πηγή: newsbeast.gr