Βόλτα με τη σύζυγό του, πιασμένοι χέρι – χέρι, βγήκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γύρω στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, μία ημέρα αφότου αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους μετά την απολογία του για την ανάρτηση στο διαδίκτυο των ροζ βίντεο με συντρόφους του, εν αγνοία τους.

Σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε «Το Πρωινό», ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε βόλτα με την σύζυγό του, η οποία φαίνεται ότι στέκεται στο πλευρό του παρά τις καταγγελίες εναντίον του.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, «στο σπίτι του, στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή του, οι αστυνομικοί βρήκαν έναν φάκελο, με αρχειοθετημένα και ταξινομημένα αρχεία ερωτικού περιεχομένου, με ερωτικές συντρόφους του, τα οποία είχαν καταγραφεί τα τελευταία αρκετά χρόνια. Προφανώς σκοπίμως και για να αξιοποιηθούν υπέρ του στο δικαστήριο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν προέβη στην διαγραφή αυτών των αρχείων, αν και είχε τον χρόνο και την άνεση, από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση και οι καταγγελίες, μέχρι την σύλληψη του και την έρευνα στο σπίτι του».

Δύο προφίλ εξετάζουν οι Αρχές

Η δημοσιογράφος σημείωσε ακόμη πως οι Αρχές εξετάζουν δύο προφίλ, με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούσε εκείνος στο όνομα των προφίλ με τα οποία αναρτήθηκαν τα ροζ βίντεο, σημειώνοντας ότι «το δεύτερο έχει ενεργοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2019 και φαίνεται πως μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν ενεργά και τα δύο».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο πίσω από τις πράξεις του, λέει ο δικηγόρος του

Δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο πίσω από τις πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου δηλώνει ο δικηγόρος του, Γιώργος Δακουράς. «Επειδή έχει και μια ιδιαίτερη ποινική αξία, έχει κατηγορηματικά αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει οικονομικό κίνητρο πίσω τις πράξεις του, αυτή είναι η διαβεβαίωση που έχω και αυτό προκύπτει και από την μέχρι τώρα έρευνα, που περιμένουμε να τελειώσει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δακουράς μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Έχει ζητήσει και ο ίδιος να ανοιχτούν οι λογαριασμοί του. Αυτό είναι και το κριτήριο, βάσει της νομολογίας, για να κριθεί ως κακούργημα η πράξη του. Κάθε πράξη που ελέγχεται από την Δικαιοσύνη κρίνεται με βάση το ισχύον ή το προηγούμενο Δίκαιο και όχι με τυχόν μελλοντικές μετατροπές του», επεσήμανε ο συνήγορος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Πηγή: newsbeast.gr