Η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ αναμένεται να ανακοινώσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου τις ομάδας που θα λάβουν το «UEFA Licensing», δηλαδή την άδεια για να συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας έχει επιστρέψει από τις αρχές Μαΐου σε φουλ… δράση (μετά τις αναστολές των συμβάσεων) και μελετά με προσοχή όλα τα στοιχεία των φακέλων των ομάδων της πρώτης εξάδας της Super League, αλλά και αυτών που κατέθεσαν φακέλους, περιμένοντας πως θα «κοπούν» κάποιες από τις παραπάνω, ώστε να ανακοινώσει ως τα μέσα του επόμενου μήνα τις σχετικές αδειοδοτήσεις.

Από εκεί και πέρα θα υπάρξει μία περίοδος 15 ημερών, προκειμένου να εκδικαστούν τυχόν εφέσεις συλλόγων κατά των πρώτων αποφάσεων της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων, ενώ στο τέλος Ιουνίου η ΕΠΟ θα πρέπει να καταθέσει στην UEFA τη λίστα με τις ομάδες που παίρνουν τον «εισιτήριο« για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε ό,τι αφορά τώρα τις ελληνικές άδειες και όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι σύλλογοι έχουν πάρει προθεσμία έως τα τέλη του τρέχοντος μήνα για να καταθέσουν τους φακέλους τους και θα εξεταστούν -εξίσου αναλυτικά- σε δεύτερο χρόνο.

Πηγή: newsbeast.gr