Φρίκη για έναν άνδρα στην Ινδονησία τον οποίο καταβρόχθισε ένας κροκόδειλος ενώ έκανε μπάνιο σε ποτάμι. O άτυχος πατέρας σύρθηκε κάτω από το νερό από το τεράστιο αρπακτικό αφήνοντας την τελευταία του πνοή στα δόντια του.

Ο 51χρονος άνδρας, έκανε μπάνιο στο νερό αφού μάζευε φύλλα φοίνικα δίπλα στον ποταμό Μπεμπάτου στην επαρχία του Βόρειου Καλιμαντάν, όταν ο κροκόδειλος μήκους 4 μέτρων του επιτέθηκε.

Ο πατέρας προσπάθησε να αντισταθεί αλλά σύρθηκε κάτω από το νερό καθώς οι φίλοι του προσπαθούσαν αβοήθητοι να τρομάξουν το ζώο.

Σοκάρουν τα πλάνα που κατέγραψε ντόπιος

Το περιστατικό έγινε γνωστό στις αρχές οι οποίες ερεύνησαν την περιοχή χωρίς επιτυχία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος εθεάθη για τελευταία φορά από έναν ντόπιο – που μπόρεσε να καταγράψει το περιστατικό – στις 16 Φεβρουαρίου.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, πλάνα που τραβήχτηκε αργότερα από τον ντόπιο έδειξαν τον κροκόδειλο να σέρνει αυτό που φαινόταν να είναι ένας άνδρας που ούρλιαζε. Στο βίντεο, ο άνδρας ακουγόταν να λέει: «Εδώ είναι που ένα άτομο δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη μέχρι τώρα. Κάνουμε ένα βίντεο εδώ».

Ωστόσο, όταν ο κινηματογραφιστής είδε τον κροκόδειλο να εμφανίζεται ξανά με τον άνδρα, ο οποίος πάλευε να τον πολεμήσει, είπε: «Θεέ μου, ο κροκόδειλος έφαγε τον άνθρωπο».

«Περιστατικά επίθεσης ανθρώπων από κροκόδειλους στο κανάλι είχαν συμβεί και στο παρελθόν», ανέφεραν ντόπιοι του κοντινού χωριού.

Οι υπεύθυνοι της φυτείας έχουν πλέον τοποθετήσει πινακίδες ανακοινώσεων στο χωριό προειδοποιώντας τους ντόπιους να μην πλησιάζουν στο κανάλι.

Πηγή: newsbeast.gr