Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗ για το καλύτερο στρώμα εξωτερικού χώρου. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να συνοδεύεται με άνεση και πολυτέλεια. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η εταιρεία ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗ συστήνοντας μας  ένα στρώμα εξωτερικού χώρου που πρέπει να δοκιμάσεις!

Η εταιρεία με ιδρυτή τον Γεώργιο Μαυρομιχάλη Μιχαηλίδη μετράει 58 χρόνια στον χώρο των στρωμάτων. Ξεκίνησε την εμπορία αφρωδών προϊόντων – αφρολέξ και επίπλων το 1965. Από το  1985 ανέπτυξε το κομμάτι των προϊόντων ύπνου, υφασμάτων, μαξιλαριών και υλικών ταπετσαρίας, σε χονδρική και λιανική πώληση με μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και υλικών. Η εταιρεία αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και συνεχίζει να εξελίσσεται με καινοτόμα προϊόντα.

Μέσα από την αφοσίωση στον πελάτη, η εταιρεία ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗ επενδύει χρόνο και ενέργεια στην καλύτερη εξυπηρέτηση με καινοτόμα προϊόντα. Η τακτική έρευνα αγοράς, ο προσεκτικός σχεδιασμός, ο συντονισμός και η συνεχής επικοινωνία είναι μερικές από τις αξίες που διέπουν την εταιρεία και την κάνουν να ξεχωρίζει. Η εταιρεία ακούει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών της και εργάζεται ενεργά για να τις ικανοποιήσει. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια επίσκεψη στο κατάστημα ή μια διαδικτυακή αγορά, οι πελάτες αισθάνονται καθημερινά σημαντικοί.

Η ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗ αποτελεί την καλύτερη επιλογή καθώς αντιπροσωπεύει έναν τρόπο ζωής και μια φιλοσοφία που ενισχύει την ποιότητα του ύπνου και προάγει την ευεξία του ανθρώπου. Η εταιρεία παραμένοντας πιστή στις αξίες της εξελίσσεται συνεχώς και υπόσχεται νέα καινοτόμα προϊόντα που θα φέρουν την επανάσταση στον χώρο των στρωμάτων!

Πηγή: newsbeast.gr