Ένα θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο σήμερα λίγο μετά τις 20:00, στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού, λίγο μετά την διασταύρωση του ICE, την ώρα που το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό από τη βροχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, ένας 40χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος διέμενε στην Αγία Μαρίνα και υπηρετούσε στις φυλακές Δομοκού, κλήθηκε να πάει εκτάκτως στην υπηρεσία του όπως και άλλοι συνάδελφοί του από Λαμία.

Ο άτυχος 40χρονος πήγαινε μπροστά με ένα αυτοκίνητο και πίσω ακολουθούσαν συνάδελφοί του με άλλο αυτοκίνητο.

Ξαφνικά στη στροφή μετά το ICE ο 40χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το αυτοκίνητο ξήλωσε μία πινακίδα, «έκοψε» μια κολόνα φωτισμού και άρχισε να κάνει τούμπες. Δυστυχώς ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άσχημα και να χάσει τη ζωή του επί τόπου.

Στο σημείο ακολούθησε πανικός. Οι συνάδελφοί του έτρεξαν αμέσως κοντά του να βοηθήσουν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την τροχαία.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν αμέσως στο σημείο του τροχαίο και παρέλαβαν τον 40χρονο, αλλά και αυτοί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη αργά.