Ακόμη μια μεγάλη μάχη απέναντι στη λευχαιμία θα δώσει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ο οποίος είναι αποφασισμένος για δεύτερη φορά να βγει νικητής. Ο Σέρβος τεχνικός της Μπολόνια βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο προκειμένου να ξεκινήσει νέο κύκλο θεραπειών και να επιστρέψει πιο δυνατός στους πάγκους.

«Πρέπει να νοσηλευτώ ξανά για να αντιμετωπίσω την ασθένεια και θα της δώσω άλλο ένα μάθημα. Θα χάσω μερικά παιχνίδια, ελπίζω ότι ο χρόνος θα είναι λίγος» είπε πει ο προπονητής της Μπολόνια στις 26 Μαρτίου.

Ο Σέρβος τεχνικός που εισήχθη στο νοσοκομείο Sant’Orsola της Ιταλίας, δεν χάνει το χαμόγελό του και δίνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στους παίκτες των «ροσομπλού»: «Θα παλέψω για εσάς όπως κι εσείς για εμένα» τους είπε χαρακτηριστικά.

Η σύζυγος του Μιχαΐλοβιτς, Αριάνα, θέλησε να του δώσει δύναμη γι’ αυτή τη νέα περιπέτεια που περνάει και με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media χαρακτήρισε τον τεχνικό της Μπολόνια «λιοντάρι με τρυφερή καρδιά».

«Πρέπει να είσαι σκληρός χωρίς να χάσεις ποτέ την τρυφερότητα. Είσαι ένα λιοντάρι με τρυφερή καρδιά» έγραψε χαρακτηριστικά η Αριάνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr