Ένας 37χρονος συνελήφθη χθες, στην οδό Αχαρνών, κατηγορούμενος, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ότι κρατούσε παρά τη θέλησή της 42χρονη Γερμανίδα, σε διαμέρισμα στην οδό Σκιάθου, στα Πατήσια και την εξέδιδε. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι οι γυναίκες που κρατούνταν φυλακισμένες ήταν δύο. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ στο κεντρικό της δελτίο μαζί με τις δύο γυναίκες στο σπίτι βρισκόντουσαν και τρία ανήλικα παιδιά.

Η γυναίκα κατάφερε χθες, σε κάποια στιγμή που βρήκε ξεκλείδωτη την πόρτα του διαμερίσματος, να βγει στον δρόμο και να ενημερώσει διερχόμενη ομάδα της ΔΙΑΣ. Μετά από λίγη ώρα, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δράστης, που είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε γνωρίσει τη γυναίκα από κοινωνικό μέσο δικτύωσης και την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα, Μόλις εκείνη έφτασε στην Αθήνα, της πήρε το διαβατήριό της, την έκλεισε στο διαμέρισμα της οδού Σκιάθου και την εξέδιδε.

Σημειώνεται ακόμη, ότι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο διαμέρισμα βρέθηκαν ναρκωτικά. Όπως είχε σχολιάσει ο ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Κ. Ντούμας, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο συλληφθέντας φέρεται να χορηγούσε ναρκωτικά στην γυναίκα για την κρατά σε καταστολή και να την εκδίδει.

Πηγή: newsbeast.gr