Η βρετανική κυβέρνηση προσπαθεί να διατηρήσει τον κόσμο στο σπίτι, ρυθμίζοντας το θέμα της ελεύθερης μετάδοσης όλων των αγώνων που απομένουν για την Premier League, ενώ τα μεγάλα συνδρομητικά τηλεοπτικά δίκτυα θα προσπαθήσουν να βάλουν κάμερες στα αποδυτήρια των ομάδων.

Με το θέμα της σταδιακής άρσης των μέτρων να προχωρά και από την Τρίτη (19/05) να μπορούν να προπονηθούν σε γκρουπ των 3-4 ατόμων, οι σύλλογοι της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος οφείλουν να ρυθμίσουν και τις υπόλοιπες παραμέτρους, όπως το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης όλων των αναμετρήσεων.

Ο γραμματέας της Επιτροπής Τεχνολογίας, Πολιτισμού, Media και Αθλητισμού της Κυβέρνησης, Όλιβερ Ντάουντεν, τόνισε πως η ελεύθερη τηλεοπτική μετάδοση όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων θα βοηθήσει τον κόσμο να παραμείνει στο σπίτι του και να δει μπάλα, αποτρέποντας τις μετακινήσεις άνευ λόγου και ουσίας.

Παράλληλα, το SkySports και το BT Sport φέρονται να εξετάζουν ένα σενάριο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και αυτό είναι η τοποθέτηση κάμερας στα αποδυτήρια των ομάδων.

Οι μεγάλοι τηλεοπτικοί κολοσσοί θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω μεταφέροντας κλίμα και ατμόσφαιρα από το εσωτερικό των γηπέδων και τα κλαμπ, ωστόσο, μάλλον θα βρουν σε τοίχο σε αυτή την προσπάθειά τους…

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr