Ότι είναι αθώα φέρεται να δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της Τζωρτζίνας, όταν η κεταμίνη που βρέθηκε στις τοξικολογικές της 9χρονης έφερε ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Τη 33χρονη επισκέφθηκαν την Πέμπτη η αδερφή και η μητέρα της στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται μέχρι τη Δευτέρα οπότε και θα απολογηθεί στην ανακρίτρια.

«Όσο και να με πιέσουν, σας το λέω δεν πρόκειται να πω ψέματα. Εγώ ξέρω ότι είμαι αθώα. Προσπαθώ να είμαι δυνατή γιατί ξέρω την αλήθεια», φέρεται να είπε στη μητέρα και την αδελφή της, σύμφωνα με το pelop.gr.

Η 33χρονη φέρεται μάλιστα να τους ζήτησε να μπουν στη διαδικασία αναζήτησης στοιχείων που αποδεικνύουν την αθωότητά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, μετά τη συνάντηση στη ΓΑΔΑ η μητέρα και αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανέφεραν σε μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντος πως η 33χρονη είναι «χάλια και βρίσκεται σε πολύ μεγάλο σοκ καθώς δεν περίμενε να συλληφθεί και να κατηγορηθεί».