Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μίλησε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ίδια μαζί με τη μητέρα της να πετούν στα σκουπίδια τα αντικείμενα και τα λουλούδια που είχαν τοποθετήσει στους τάφους των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, άνθρωποι που συγκινούνται από τον άδικο χαμό τους.

«Δεν πετάξαμε τίποτα από τους τάφους των παιδιών. Μόνο κάτι λιωμένα κεριά και ξερά λουλούδια. Η κυρία που φροντίζει τα μνήματα έχει εντολή από τη Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι όλα καθαρά, όπως τα είχε εκείνη πριν φύγει» δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άναψε λαμπάδες για τα παιδιά της μέσα στη φυλακή το Πάσχα

Τρία κεράκια ζήτησε, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου, να της φέρουν στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου παραμένει προφυλακισμένη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», το Μεγάλο Σάββατο η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχτηκε επίσκεψη από τους δικούς της ανθρώπους.

«Ανήμερα το Μεγάλο Σάββατο είχε επισκεπτήριο από τη μητέρα, την αδελφή και τον πατριό της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε τρία κεράκια να της πάνε για να τα ανάψει, μιας και χθες ήταν του Αγίου Γεωργίου και θα γιόρταζε η Τζωρτζίνα, βιβλία -ρομαντικές νουβέλες-, τηλεκάρτεςτσιγάρα» ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Πηγή: newsbeast.gr