Έτοιμος να αποδείξει όσα έχει υποστηρίξει στο δικαστήριο εμφανίζεται η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, δηλώνοντας ότι θα καταθέσει στοιχεία για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφορικά με τον θάνατο των τριών παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη, θα παρουσιάσει συνομιλίες της 34χρονης με φίλη της που αφορούν τον ίδιο και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο σπίτι. Μάλιστα, όπως αναφέρει το STAR, στα εν λόγω μηνύματα υπάρχουν αναφορές σε χαρτορίχτρες και μάγια, με τον ίδιο το Δασκαλάκη να σημειώνει ότι κάποια πράγματα που έμαθε «τον έκαναν να ντρέπεται».

«Έχουμε διάφορα έγγραφα, μεταξύ των μηνυμάτων και άλλα. Αλλά ιδίως τα μηνύματα θα προσκομίσουμε, τα οποία ενδεχομένως να διαφωτίσουν το δικαστήριο σε ορισμένες πτυχές της υπόθεσης. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης, είναι και θα είναι παρών στη διαδικασία και περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις στο δικαστήριο», ανέφερε ο δικηγόρος του, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Κούγιας: Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που έγινε η ανάκριση

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε μιλώντας στο STAR ότι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που έγινε η ανάκριση.

«Υπάρχουν πάρα πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που έγινε η ανάκριση. Όλη η ανάκριση κατευθύνθηκε στο να επαληθευτεί ένα σενάριο περί του ότι η κυρία κατηγορούμενη είναι μια άστοργη μητέρα, μια απατημένη σύζυγος, η οποία είναι τόσο πολύ ερωτευμένη με έναν άνδρα που θα σκότωνε τα παιδιά της για να κερδίσει τον άνδρα της. Αυτό από την εξέταση του πρώην συζύγου δεν ανεδείχθη. Επίσης δεν ανεδείχθη από τις δύο καταθέσεις γιατρών μέχρι τώρα, που τη χαρακτήρισαν ότι είχε φυσιολογικές αντιδράσεις. Είχε ένα τεράστιο ενδιαφέρον για το παιδί της».

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα καταθέσουν άλλοι 59 μάρτυρες, κυρίως γιατροί και νοσηλευτές από τρία νοσοκομεία. Αναμεσά τους και ο Ανδρέας Ηλιάδης, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Πατρών και ο άνθρωπος που είχε υποψίες για τη μητέρα.

Πηγή: newsbeast.gr