Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται για 2η ημέρα στη ΓΑΔΑ για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την 9χρονη Τζωρτζίνα, ξετυλίγοντας το κουβάρι για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Η 33χρονη μητέρα παραμένει «ψύχραιμη και αδιάφορη» στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ενώ εξακολουθεί να αρνείται ότι σκότωσε το κοριτσάκι, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

«Η εικόνα που παρουσιάζει, έως αυτή την ώρα, η κατηγορούμενη είναι όπως από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη. Αρνείται ότι χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα την ουσία που προκάλεσε τον θάνατό της, ενώ παραμένει ψύχραιμη και αδιάφορη. Είναι όπως εμφανιζόταν και σε συνεντεύξεις της στην τηλεόραση. Η ίδια ακριβώς εικόνα», αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Πρακτορείο.

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Τα αγγελούδια της Πισπιρίγκου

Την ίδια ώρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για το πώς μπόρεσε η 33χρονη να προμηθευτεί την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη, η οποία, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, προκάλεσε, μέσα σε είκοσι λεπτά, τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει επίσης οι έρευνες για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της 33χρονης, της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να “πέσει φως” και σε αυτές τις υποθέσεις.

Πηγή: newsbeast.gr