Παραιτήθηκε και ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Νίκος Ιωάννου, καθώς δεν επιθυμεί να αναλάβει την υπόθεση της 33χρονης μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα. Σημειώνεται πως από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε παραιτηθεί μέσα στην ημέρα και ο Απόστολος Λύτρας.

«Η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό» αναφέρει σε δήλωση του ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου ο οποίος με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι τελικά δεν θα εκπροσωπήσει την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της κ. Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κ.κ. Απόστολου Λύτρα, το Γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορουμένη από τους οικείους της.

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το Γραφείο μας την υπεράσπιση.

Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίσιν υπόθεση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας, και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό».

Πηγή: newsbeast.gr