Η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου πριν από τη σύλληψή της. Η διευθύντρια του thebest.gr μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την κουβέντα που είχαν.

«Ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τη Ρούλα λίγο πριν τη σύλληψή της. Η σύλληψη έγινε στις 1:.00 το απόγευμα ήταν η ώρα που σταμάτησε ξαφνικά να μου μιλάει. Ενώ μιλούσαμε για ένα άσχετο θέμα, εκείνη την ώρα γινόταν από το MEGA η αποκάλυψη για την κεταμίνη, τι ρώτησα τι είναι αυτό που αποκαλύφθηκε, μου είπε ότι δεν έχει απολύτως καμία ιδέα, ότι δεν έχει να κάνει με αυτήν».

«Μου είπε κάποια στιγμή ότι αυτό είναι ναρκωτικές ουσίες. Μου είπε κάτι σοκαριστικό, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα έπαιρνε ναρκωτικά και ότι στο Παίδων της δίνανε και βαρβιτουρικά για να ηρεμήσει γιατί είχε σπασμούς. Μου είπε ότι ήδη έχουν αρχίσει να με λένε φόνισσα. Ενώ μιλούσα με τη Ρούλα, την ώρα που της είπα κάνε υπομονή να δούμε τι θα γίνει, τη χάνω. Ήταν η ώρα που έγινε η σύλληψη».

«Νόμιζα ότι μίλαγα με μηχανή»

Η δημοσιογράφος μίλησε και με τον σύζυγο της 33χρονης από την Πάτρα ο οποίος, όπως λέει, ήταν σοκαρισμένος. «Την ώρα που ακούστηκε η κεταμίνη έστειλα ένα μήνυμα και στον Μάνο να τον ρωτήσω για αυτήν. Ο Μάνος έδειξε κυριολεκτικά να μην γνωρίζει καθόλου την ουσία. Ήταν σοκαρισμένος, δεν το περίμενε για την προσαγωγή. Μου έδινε την αίσθηση ότι την υποστήριζε».

Η κ. Κοντογεωργοπούλου έκανε και μια αποκάλυψη. «Είχαμε την πληροφορία ότι η Ρούλα, μια μέρα πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει στο κομμωτήριο. Αυτό με είχε προβληματίσει. Δεν είναι κάπως περίεργο; Θα έπρεπε να κλαίγεται, όσο μιλούσα μαζί της ήταν ένα άτομο χωρίς συναισθήματα, νόμιζα ότι μίλαγα με μηχανή».