Για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και τη στάση της 33χρονης κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της στις κηδείες των παιδιών της, μιλά πρώην σύντροφός της. Ο πρώην σύντροφος της μητέρας των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, αναφέρει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έδινε την εντύπωση μίας γυναίκας που πενθούσε για τα παιδιά της στις κηδείες και μάλιστα στην κηδεία της Τζωρτζίνας εμφανίστηκε μετά τη σορό του παιδιού στην εκκλησία.

Στη συνέχεια, για φημολογούμενες εξωσυζυγικές σχέσεις της 33χρονης, ο ίδιος είπε ότι έχει μάθει ότι «ο Μάνος είχε πιάσει τον …  μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο κρεβάτι».

Αναλυτικά όσα είπε μιλώντας στο Πρωινό ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου:

«Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι ο Μάνος δεν εμπλέκεται σε αυτό. Πλέον δεν το βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τον Μάνο.

Με την κατηγορούμενη τα είχαμε πριν τον Μάνο. Φερόταν λίγο περίεργα η Ρούλα. Όταν ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε μετά από δύο μήνες… γύρισε και μου είπε “άμα χωρίσουμε θα πιάσω τον τάδε και θα του πω για σένα τα πράγματα που μου έχεις εμπιστευτεί. Και ότι τον έχεις κατηγορήσει”. Tης λέω “ρε Ρούλα με κοροϊδεύεις, με εκβιάζεις δηλαδή”; Μου λέει “δεν σε εκβιάζω, σε προειδοποιώ”.

Για τη μητέρα δεν θα το έλεγες ότι έχει χάσει το παιδί της. Στην τελευταία κηδεία του παιδιού είχε έρθει πρώτα η σορός του παιδιού και μετά ήρθε η Ρούλα. Μετά από 10 – 20 λεπτά εμφανίστηκε η Ρούλα. Δεν την έλεγες και κλαμένη, λες και ερχότανε μια τυπική επίσκεψη.

Γνωρίζω για μια σχέση που είχε η κυρία Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει πιάσει τον… μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου στο κρεβάτι. Όχι με τον κουμπάρο που έχουνε βγάλει όλοι και λένε ότι είναι από την Κεφαλονιά».

Πηγή: newsbeast.gr