Άνδρας που δήλωσε ότι είναι οικογενειακός φίλος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ανέφερε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα φοβόταν για την ζωή της.

Ο ίδιος σημείωσε ότι επισκέπτονταν κάθε εβδομάδα την γυναίκα στη Πάτρα και φέρεται να του εκμυστηρεύτηκε πως άρχισε να φοβάται για την ζωή της, από την στιγμή που πέθανε το πρώτο παιδί της οικογένειας.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε ότι «μου είχε πει αρκετές φορές κάποια πράγματα για την Ρούλα και τον Μάνο, το πως είχαν γνωριστεί, πως πήγανε στο σπίτι και την μετέπειτα πορεία τους, πότε άρχισε να τους φοβάται και τι να φοβάται… Ο φόβος ήταν κυρίως μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι, μήπως την πειράξουν σε θέμα υγείας, ακόμα και σε θάνατο».

Παράλληλα, δήλωσε πως οι γονείς άρχισαν των τριών νεκρών παιδιών να γίνονται πιεστικοί με την ηλικιωμένη γυναίκα και συγκεκριμένα με όσα φέρεται να είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους. «Είχε αλλάξει η συμπεριφορά του απέναντί της. Είχαν γίνει πιο πιεστικοί, κυρίως στο θέμα να την παρακολουθούν και να την προσέχουν, που αυτή ήταν η συμφωνία για να μείνουν στο σπίτι. Έδειχναν αδιαφορία. Μπορεί η ίδια να είχε αντιληφθεί κάτι που να μην μου το είχε πει ευθέως. Φοβόταν να μην της κάνουν κάτι, επειδή δεν την έβλεπε κανένας και δεν είχε συναναστροφές με κόσμο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, υποστήριξε πως η γυναίκα φέρεται να αγωνιούσε για την ζωή της σε βαθμό που έτρωγε φαγητό από έξω, γιατί φέρεται να μην είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν.