Μία σημαντική κατάθεση από παιδίατρο του Παίδων για την υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου της Τζωρτζίνας έρχεται στο «φως», καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να έχει πει σε γιατρό πως η 9χρονη κόρη της είχε βρει νεκρή την Ίριδα.

Σύμφωνα με το Mega η παιδίατρος του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού κατέθεσε στις Αρχές ότι η 33χρονη μητέρα λίγες ημέρες πριν από το επεισόδιο της ανακοπής η μικρή Τζωρτζίνα εντόπισε νεκρή στην κούνια την Ίριδα, κάτι που διαφέρει απ΄ όσα είχε καταθέσει η Δήμητρα Πισπιρίγκου η οποία είχε ισχυριστεί ότι εκείνη βρήκε το μωρό νεκρό στην κούνια.

Η παιδίατρος του Παίδων δήλωσε ότι: «Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό της ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο.

Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του».

Πηγή: newsbeast.gr