Νέα συνέντευξη μέσα από τη φυλακή του Κορυδαλλού όπου βρίσκεται έδωσε την Τετάρτη (13/4) η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω» είπε η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα ενώ αναφέρθηκε στον σύζυγό της και εστίασε στις καταγγελίες που αφορούν κακοποίηση από τον Μάνο Δασκαλάκη μπροστά στην κόρη τους Τζωρτζίνα λέγοντας «ήταν ένας έντονος τσακωμός».

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα τα παιδιά μου. Πάντα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Να με κατηγορούν για τον θάνατό της, για τον θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται Γιώργο, δεν αντέχεται» επεσήμανε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο.

«Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Οι σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω. Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω» τόνισε.

«Κατηγορούμε με ενδείξεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα

Η 33χρονη κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι κατηγορείται με «ενδείξεις» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Στην ερώτηση αν αποδειχθεί ότι είναι εγκληματική ενέργεια και ο θάνατος της Ίριδας και της Μαλένας και πώς θα αντιδράσει εκείνη, απάντησε: «Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει. Από μένα δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, από κανέναν δηλαδή. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Και να ξεκαθαρίσω και κάτι, εμείς πήραμε μια ιατροδικαστική. Εμείς δεν κάναμε επίθεση ούτε στον κύριο Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου και ο λόγος ήταν να μας πει οποιοσδήποτε είναι υπεύθυνος από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Φάρμακο; Δεν ξέρω… καρδιολογικό; Αυτή την απάντηση ψάχναμε. Δεν κατηγορήσαμε κανένα ευθέως ποτέ».

«Θα πήγαινα εγώ η ίδια να δώσω το πανάκι; Αν είχα κάνει κάτι με το πανάκι»

«Όσο για την ιατροδικαστική δεν φέραμε καμία αντίρρηση στην αιτία θανάτου που έβγαλαν. Εμείς όταν πήραμε την ιατροδικαστική με τον Μάνο, αποφασίσαμε ότι κάποιος πρέπει να απαντήσει από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Μα θα πήγαινα ποτέ, ενώ είχα μια παθολογική αιτία να το κυνηγήσω; Δηλαδή ποιος άνθρωπος θα το έκανε; Μετά μου λένε για το πανάκι. Μα θα πήγαινα εγώ η ίδια να δώσω το πανάκι; Αν είχα κάνει κάτι με το ίδιο το πανάκι ή με κάθε άλλο τρόπο; Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά» υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τον Κορυδαλλό.

«Έχουν ξεπεράσει τα προσωπικά δεδομένα, έχει γίνει η ζωή μου με τον Μάνο σήριαλ, ότι χτύπησα εγώ κοπέλα σε καφέ, ότι έκανα φασαρία σε σούπερ μάρκετ. Δόξα τω Θεώ, ο Μάνος στη ζωή είναι και εδώ είναι να ερωτηθεί. Δεν έχουν γίνει ποτέ, μα ποτέ αυτά τα πράγματα».

«Δεν έχω επικοινωνία με τον Μάνο»

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην Ευελπίδων

«Είπα ότι δεν θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου, αυτό είπα και στους δικηγόρους, το έχω πει να το πουν και προς τα έξω. Αφού με ρωτάς όμως, θα σου απαντήσω… Ο Μάνος μπορεί, δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα όλα κι όλα και μετά είχε κόψει η επικοινωνία. Δεν μπορώ να ξέρω πως σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του είχε σκοτώσει τα παιδιά του ή έστω το ένα από τα τρία και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά και τόσο ωραία, τι να πω… εγώ θα αντιδρούσα αλλιώς. Εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες, οι οποίες ήταν άκαρπες. Να πει εμένα της ίδιας δηλαδή ότι ναι Ρούλα το έχεις κάνει, έχω αυτή την απόδειξη. Δεν έχω εγώ καλά καλά απόδειξη στα χέρια μου. Η στάση του είναι ανεξήγητη. ”Να μου πει γιατί, γιατί τα παιδιά μας;”» είπε μεταξύ άλλων.

«Κανείς δεν γνωρίζει την ψυχολογία τη δική μου και πώς νιώθω εγώ, δεν μπορώ να κοιμηθώ» ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου τονίζοντας «κατηγορούμαι άδικα».

«Μιλάνε άτομα τα οποία δεν με γνωρίζουν, μιλάνε και με παρουσιάζουν τέρας και δεν είμαι αυτή» δήλωσε διευκρινίζοντας: «Δεν υπάρχει κακοποίηση, απλά ήταν ένας έντονος τσακωμός τον οποίο για κακή μας τύχη, πάνω στα νεύρα μας, δεν καταλάβαμε ότι η Τζωρτζίνα επειδή έκανε μάθημα τηλεδιάσκεψης μας άκουσε. Αυτό είναι όλο. Επίσης πάλι έχω ακούσει για κακοποίηση του παιδιού το ’14 από συγγενικό πρόσωπο.

Τέλος πάντων αυτό, τότε υπήρχε κάποιος άγαρμπος χειρισμός με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία του σώματός της να υπάρχουν κάποιες δαχτυλιές πιο έντονες. Αποδείχτηκε αυτό μιλήσαμε και με το συγκεκριμένο άτομο. Της είπαμε περισσότερη προσοχή και έληξε εκεί το θέμα» συμπλήρωσε.

Τι είπε για την καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

«Για μία καταγγελία του Χαμόγελου του Παιδιού, δύο ημέρες πριν γίνει ο γάμος και η βάφτιση είχαν έρθει από το Χαμόγελο λέγοντάς μου ότι υπήρχε μία καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας. Φυσικά είδαν πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Έκαναν αυτοψία στον χώρο, στο παιδί» διευκρίνισε η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης.

«Μετά έμαθα μαζί με τον Μάνο ότι αυτή η καταγγελία έχει γίνει από κάποια πρώην και καλά για να πικάρει τον Μάνο επειδή παντρευόταν» τόνισε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 33χρονη.

«Ο μπαμπάς του Μάνου την ημέρα της σύλληψης ήταν στο σπίτι μου»

Η Ρούλα με την Τζωρτζίνα και τον Μάνο

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα πεθερικά της η Ρούλα Πισπιρίγκου επεσήμανε: «Είναι όλα, όλα ψέματα. Είχα άριστες σχέσεις με τους γονείς του Μάνου και με τη γιαγιά του και με τους συγγενείς του. Και γενικά μέχρι τη σύλληψη μιλούσα μαζί τους καθημερινά. Ο μπαμπάς του Μάνο την ημέρα της σύλληψης ήταν στο σπίτι μου. Ούτε ποτέ είπα για τη μαμά του Μάνου ότι φταίει αυτή για μάγια που άκουσα. Αυτά είναι όλα, όλα ψέματα. Οι άνθρωποι μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ όπως και οι γονείς μου».

«Η μητέρα μου δεν έχει καμία σχέση με την αποσιώπη της καταγγελίας για την κακοποίηση όπως και ο μπαμπάς μου. Έχουν ξεχωριστές θέσεις στο δήμο δεν τίθεται θέμα με κοινωνικές υπηρεσίες» διευκρίνισε από τον Κορυδαλλό η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης.

«Δεν ήταν από τον δήμο η καταγγελία ήταν από το Χαμόγελο του Παιδιού» σημείωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ απαντώντας για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην του Μάνου που όπως ισχυρίζεται η 33χρονη έκανε την καταγγελία είπε πως τελείωσε εκεί η όποια ενόχληση.

«Ο Μάνος συνεχίζει τη ζωή του, συγκατοικεί στην Αθήνα»

«Ο Μάνος βρίσκεται στην Αθήνα» τόνισε και εξήγησε: «Ναι συνεχίζει τη ζωή του. Το έμαθα πριν 4 ημέρες ότι η συγκεκριμένη κοπέλα που συγκατοικούσε πριν είναι η κοπέλα που είναι και τώρα».

Μάνος Δασκαλάκης

«Μου είχε πει πριν τον θάνατο της ζωής της Τζωρτζίνας ότι σκέφτεται να έρθει Αθήνα γιατί είχε μία πρόταση για δουλειά και ότι δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο με εμένα αλλά φυσικά θα είχαμε επαφή για το παιδί» ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Είχα συμφωνήσει, τα είχαμε ξεκαθαρίσει. Μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Μάνος μετακόμισε στην Αθήνα δειλά δειλά και συγκατοικεί με μία κοπέλα και με τη φίλη της» δήλωσε. «Αυτά γνωρίζω από τον ίδιο. Ενώ ο Μάνος μου έλεγε ότι είναι φίλοι έμαθα πως έχουν κανονική σχέση και πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ότι μένουν μαζί, ότι κάνουν βόλτα με τη μηχανή μου είπαν, υπάρχουν φωτογραφίες, την πηγαινοφέρνει στην εργασία της» είπε η 33χρονη.

«Έχει γίνει ένας μεγάλος ντόρος στην εργασία της κοπέλας. Αλλά εμένα δεν με απασχολούν αυτά, καλά κάνει ο άνθρωπος. Δεν με ενοχλεί καθόλου» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εγώ δεν συνέχισα τη ζωή μου, δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Τα πάντα ήταν τα παιδιά μου, έχασα τα πάντα, δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος».

Πηγή: newsbeast.gr