Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, αποκαλύπτοντας τη συνομιλία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη τις τελευταίες ώρες.

«Όχι δεν αντέχω. Δεν έχουν τόσα στοιχεία, έγινε για να γίνει», είπε αρχικά η Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star.

Στη συνέχεια η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αποκάλυψε τι είπε με τον Μάνο: «Μίλησα και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να βρει δουλειά και να έχει χρήματα να μου δίνει. Ότι θα πει πως δεν γνωρίζω κάτι και θα πρέπει να τα αποδείξετε εσείς».

Για το αν είναι ικανοποιημένη από αυτά που της είπε ο Μάνος, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Όχι βέβαια. “δεν μπορώ να βγω από το σπίτι” μου είπε και του λέω “έχεις καταλάβει που είμαι;”. “Με διώξανε από τη δουλειά” μου λέει και “εγώ τι να κάνω; Να βάλουν μέσα τον πατέρα μου και εμένα;”»,

Τέλος η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Του είπα να έρθει στην Αθήνα να με δει και μου λέει “πας καλά; Να έρθω να με δουν όλα τα κανάλια;”». Σημειώνεται πως υπάρχει η πληροφορία ότι ο Μάνος Δασκαλάκης μεταβαίνει αυτή την ώρα στην Αθήνα μαζί με τον δικηγόρο του.