Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου έκανε στην αγαπημένη του ένας Ροδίτης, ο οποίος το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (30/05), «επιστράτευσε» το προσωπικό και τρεις νταλίκες που διαθέτει η εταιρεία του, για να πετύχει στον σκοπό του. Την ώρα που περπατούσε τάχα αμέριμνος με την κοπέλα του και συγγενικά της πρόσωπα, έκανε… την κίνηση ματ.

Ο Θωμάς είχε σχεδιάσει τα πάντα με τους συνεργάτες και τους οδηγούς της εταιρείας του, ενώ κανείς από όλους όσοι παρευρέθηκαν εκεί -και πολύ περισσότερο βεβαίως η αγαπημένη του- δεν γνώριζαν το παραμικρό μέχρι την τελευταία στιγμή.

Το… ραντεβού για το καθιερωμένο απογευματινό περπάτημα, δόθηκε στο πιο κεντρικό σημείο της Ρόδου, στην είσοδο (με τα ελαφάκια)  του τουριστικού λιμανιού, πίσω από το κτίριο της Περιφέρειας, δίπλα στον φάρο του Αγίου Νικολάου.

Η Παναγιώτα έφθασε εκεί, μαζί  με μέλη της οικογένειάς της, όπου συνήθιζαν να περπατούν όλοι μαζί τα απογεύματα. Την ίδια ώρα τα τρία φορτηγά είχαν πάρει θέση στην απέναντι είσοδο του λιμανιού. Στο πρώτο έγραφε τη λέξη «ΘΕΛΕΙΣ», στο δεύτερο «ΝΑ ΜΕ» και στο τρίτο «ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, από όπου προέρχονται το βίντεο και οι φωτογραφίες, το… σχέδιο προέβλεπε απόλυτο συντονισμό, προκειμένου το ζευγάρι να βρίσκεται σε σημείο που θα μπορούσαν να προσεγγίσουν και να σταματήσουν τα φορτηγά. Κι έτσι έγινε.

Το κομβόι ξεκίνησε με ιδιαίτερα θορυβώδη τρόπο, κορνάροντας και ξεσηκώνοντας για τα καλά ολόκληρο το κέντρο της πόλης. Όταν η υποψήφια νύφη κατάλαβε τι συμβαίνει, αγκάλιασε τον αγαπημένο της και στη συνέχεια εκείνος γονάτισε και της έκανε την πρόταση γάμου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: