Η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και το γεγονός πως δεν θα θέσει εκ νέου τον εαυτό του ως υποψήφιο γι’ αυτή τη θέση, ήταν πρώτο θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα. Η κούρσα της διαδοχής για την θέση έχει ξεκινήσει.

Τα ονόματα των Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξη Χαρίτση και Διονύσης Τεμπονέρας έχουν ήδη ακουστεί ως υποψήφια για την συγκεκριμένη θέση.

Κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μπολάκης μετέφερε το ρεπορτάζ από την Κουμουνδούρου λέγοντας: «Και είναι και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο διευθυντής του Έτερον. Είναι ένα πρόσωπο το οποίο εμφανίστηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα τις τελευταίες ημέρες πριν της κάλπες της 25ης Ιουνίου με την επίσημη δήλωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε κινητοποιήσει τότε αρκετές συζητήσεις ήδη από τότε αλλά ο ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν είναι πρόθυμος να διεκδικήσει την ηγεσία».

Η Ράνια Τζίμα, στο άκουσμα της φημολογούμενης υποψηφιότητας του συζύγου της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε κάποιο σχόλιο ή μορφασμό.

«Ενδεχόμενο να πει ο Τσίπρας σε δυο μέρες “παιδιά λάθος κάναμε, το παίρνω πίσω και επιστρέφω κανονικά” υπάρχει; Το συζητάει κανένας; Σε δύο ή πέντε μέρες» αναρωτήθηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης με την Ράνια Τζίμα να σχολιάζει: «Εντάξει τώρα, υπάρχει κάποιος πραγματικά δηλαδή, ακόμα και αγγίζοντας το απώτατο όριο της σκέψης του, που πιστεύει ότι μετά από όλα αυτά ο Αλέξης Τσίπρας θα πει “I am back! Πλάκα σας έκανα, κούκου”; Προφανώς και όχι».

Πηγή: newsbeast.gr