Σε δράμα εξελίχθηκε ένα επαγγελματικό μίτινγκ στη δυτική Γαλλία, όταν την Τετάρτη (27/05) ένας υπάλληλος άνοιξε πυρ για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους και προκάλεσε τον θάνατο τριών ανθρώπων.

Σύμφωνα με το CNN, η Αστυνομία είπε πως το κίνητρο για να προχωρήσει στη δολοφονική ενέργεια δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο υπήρχε επαγγελματική σχέση του δράστη -που τραυματίστηκε κατά την επίθεση- με την εταιρεία στην οποία έγινε το περιστατικό, η οποία εδρεύει στο Σεντ-Βαράν, 366 χιλιόμετρα μακριά από το Παρίσι.

«Το περιστατικό συνέβη στα γραφεία της εταιρείας, ένας υπάλληλος του οποίου η θέση παραμένει για την ώρα ασαφής, εισέβαλε στη διοικητική πτέρυγα και μπήκε σε ένα δωμάτιο όπου εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη ένα εταιρικό μίτινγκ», ανακοίνωσε εκπρόσωπος των Αρχών.

Αφού πυροβόλησε εν ψυχρώ τρία άτομα, ο δράστης έστρεψε στη συνέχεια το όπλο στον εαυτό και αυτοτραυματίστηκε, ωστόσο δεν κατάφερε να βάλει τέλος και στη δική του ζωή, ωστόσο «βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση».

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 30 αξιωματικοί, με την έρευνα αναφορικά την υπόθεση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Ήταν σε άδεια εργασίας και προφανώς είχε κηρυχθεί ακατάλληλος για να συνεχίσει να εργάζεται. Δεν ξέρουμε ακριβώς για ποιο λόγο. Αυτό μπορεί να ήταν ένας παράγοντας στα γεγονότα, αυτό είναι ένα ενδιαφέρον προβάδισμα, αλλά παραμένουμε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα. Μπορεί να σχετίζεται με μια ερωτική ιστορία, μέχρι να πρόκειται για πράξη τρέλας από ένα αποσταθεροποιημένο άτομο», τονίστηκε από τις Αρχές.

Πηγή: newsbeast.gr