Δυο καθόλου ευχάριστες «εκπλήξεις» επιφύλασσε η χθεσινή βραδιά για τους οδηγούς, αφού με ελάχιστη χρονικά διαφορά σημειώθηκαν δυο σοβαρά ατυχήματα στις περιοχές Σκουροχώρι και Μυρτιά.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Στο Σκουροχώρι υπήρξε παράσυρση πεζού από ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ στη Μυρτιά σημειώθηκε σύγκρουση αγροτικού με τρακτέρ. Ελαφρύς τραυματισμός για τους εμπλεκόμενους και στις δύο περιπτώσεις.

Ειδικότερα, το συμβάν που προηγήθηκε ήταν αυτό στην περιοχή του Σκουροχωρίου, όπου λίγο πριν τις 9 το βράδυ ένας άντρας παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ, με την οδηγό να τον αντιλαμβάνεται τελευταία στιγμή αλλά να μη μπορεί να τον αποφύγει.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χτυπήσει σε πόδια και κεφάλι και άμεσα έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρει εσπευσμένα στη Ν.Μ. Πύργου προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα. Αξίζει να σημειωθεί πως το σημείο της παράσυρσης είναι ιδιαίτερα σκοτεινό, γι’ αυτό το λόγο ο πεζός δεν έγινε αντιληπτός από την οδηγό του οχήματος.

Σοκαριστικές ήταν οι εικόνες που αντίκρισαν όσοι διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος στη Μυρτιά. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αγροτικό αυτοκίνητο του 27χρονου οδηγού συγκρούστηκε νοτομετωπικά με τρακτέρ που οδηγούσε 50χρονος.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο τρακτέρ το οποίο «κόπηκε» στη μέση, ενώ το αγροτικό κατέληξε στην απέναντι πλευρά σε χαντάκι, έχοντας παραμορφώσει αρκετά το μπροστινό του μέρος. Άμεσα έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους δυο τραυματίες και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο του Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ελαφρύς είναι ο τραυματισμός και των δυο οδηγών.