Η περίοδος της προεκλογικής εκστρατείας φτάνει στο τέλος της τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (23/06) και κάθε προεκλογική δράση για τα κόμματα σταματάει. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με ένα βίντεο το οποίο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok απευθύνθηκε στους υποψήφιους ψηφοφόρους ζητώντας τους να πάνε να ψηφίσουν.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε πως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αυτό που χάρηκε ιδιαίτερα ήταν τα backstage βιντεάκια τα οποία «γύρισε».

Συγκεκριμένα, είπε: «Πετάγομαι στο For You Page σας για να σας πω ότι αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα αυτής της προεκλογικής περιόδου. Για όσους δεν το γνωρίζετε η επίσημη προεκλογική εκστρατεία σταματάει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Αύριο δεν επιτρέπεται καμία προεκλογική δράση. Ήταν μια πολύ έντονη προεκλογική περίοδος, μεγάλη σε διάρκεια. Ελπίζω να μην σας κουράσαμε πολύ, κι ελπίζω και μέσα από το Tik Tok να ακούσατε κάποια πράγματα για το πρόγραμμα μας, γι’ αυτά τα οποία θέλουμε να κάνουμε την επόμενη μέρα.

Προφανώς δεν θα τα επαναλάβω όλα τώρα αλλά θέλω να σας πω ότι έχω πραγματικά ένα σχέδιο για το πώς οραματίζομαι την Ελλάδα του αύριο. Ελπίζω να μου δώσετε την ευκαιρία να μπορέσω να δουλέψω σκληρά για να το υλοποιήσω. Σε κάθε περίπτωση την Κυριακή έχουμε εκλογές και σας ζητώ να ψηφίσετε. Ψηφίστε ό,τι θέλετε αλλά πρέπει να συμμετέχετε. Η συμμετοχή σας δίνει τελικά δύναμη στη δημοκρατία.

Προσωπικά πρέπει να σας πω ότι χάρηκα πάρα πολύ για την επικοινωνία μας και ειδικά τα backstage βιντεάκια τα οποία είχαμε την ευκαιρία να αναρτήσουμε. Εμείς εδώ πέρα θα είμαστε να εξακολουθούμε να τα λέμε και μετά τις εκλογές μέσα από το Tik Tok».

Πηγή: newsbeast.gr