Η σειρά αφρόλουτρων Υψηλής ΑνοχήςLe Petit Marseillais αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία «Αφρόλουτρα». Πρόκειται για τη σειρά αφρόλουτρων Υψηλής Ανοχής που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, με μόλις 10 συστατικά και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Κατάλληλη ακόμη και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα τα αφρόλουτρα Le Petit Marseillais με βιολογικόάνθος αμυγδαλιάς, βιολογική κυανή κενταύρια και βιολογικό έλαιο κάνναβης είναι εμπνευσμένα από τη φύση. 

Η βραβευμένη απαλή σύνθεσή τους, με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα, χωρίς θειικά άλατα και χρωστικές, φροντίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο ενώ παράλληλα διαθέτει ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία. Η πρωτοποριακή σύνθεσή τους, που διακρίθηκε στη φετινή διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς», προσαρμόζεται και αγκαλιάζει την επιδερμίδα ακόμα και για τα μωρά από τριών μηνών, παρέχοντας την απαραίτητη φροντίδα για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε μία λαμπερή τελετή στο πλαίσιο των βραβείων «Προϊόν της Χρονιάς», που διοργανώνεται στην Ελλάδα από την Direction Business Network. Το βραβείο για λογαριασμό του Le Petit Marseillais παρέλαβε η κα Φανή Αθανασούλια, Brand Activation Manager SEE. 

Το «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1987 και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 45 χώρες ανά τον κόσμο, με τον ίδιο κύριο σκοπό: να αναδεικνύει τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία.

Αναζητήστε τα αφρόλουτρα Υψηλής Ανοχής από τη φύση & για όλη την οικογένεια από το Le Petit Marseillais στα ράφια των σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης!

Ακολουθήστε μας

facebook | instagram

Πηγή: newsbeast.gr