Ο πρώην πρόεδρος της Γιουβέντους, Κομπόλι Τζίλι, ξέσπασε κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας πως αντί να βρίσκεται σε καραντίνα για τον κορονοϊό, ποζάρει σε πισίνες.

Ο Πορτογάλος σταρ της Γιούβε, βρίσκεται στη χώρα του μετά την έγκριση την οποία πήρε από την ομάδα, για να βρίσκεται κοντά στην μητέρα του που πρόσφατα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο καθώς νοσηλεύθηκε για σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο ισχυρός άνδρας των Μπιανκονέρι από το 2006 ως το 2009, Κομπόλι Τζίλι, τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ανησυχεί για τον κορονοϊό, ποζάροντας ανενόχλητος στην πισίνα του.

«Τα πράγματα στη Γιουβέντους έγιναν περίπλοκα όταν έφυγε ο Ρονάλντο στην Πορτογαλία. Είπε ότι θα πάει στη χώρα του για να βρίσκεται κοντά στην μητέρα του. Αντί αυτού τον βλέπουμε συνέχεια να βγάζει φωτογραφίες στην πισίνα. Όταν έγινε η εξαίρεση από την ομάδα γι’ αυτόν, ήθελαν και οι άλλοι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στις χώρες τους. Έπρεπε όλοι να είναι σε καραντίνα. Τα πράγματα έχουν χειροτερέψει.

Όταν επιστρέψουν όλοι, θα πρέπει να παραμείνουν εσώκλειστοι για άλλες 14 ημέρες. Αυτό θα κάνει τους ποδοσφαιριστές να μείνουν αρκετά πίσω αγωνιστικά».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr