Μια… επαναστατική πρόταση αναφορικά με την τύχη του Champions League για τη σεζόν 2019-20, σε περίπτωση που τα σχέδια για επανέναρξη και ολοκλήρωση με ανάδειξη τροπαιούχου στο γήπεδο δεν έχει αποτέλεσμα, έκανε γνωστή ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο.

Ενδεχομένως ο επικεφαλής της διοίκησης των «ροχιμπλάνος» να το είπε εν είδει αστεϊσμού, ωστόσο τόνισε πως εάν κάτι δεν πάει καλά, να μην πει παύλα στον θεσμό για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά να δοθεί ο τίτλος στην ομάδα του, καθώς ήταν αυτή που απέκλεισε την κάτοχο Λίβερπουλ.

«Έχουν μείνει τέσσερις νοκ-άουτ αγώνες για τους “16”, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο τελικός. Καταλαβαίνω πως η UEFA προσπαθεί να συγκεντρώσει όλα τα παιχνίδια σε μία πόλη. Υπάρχουν συζητήσεις για την Πορτογαλία, την Ισπανία και για να γίνει στη συνέχεια ένα Final 8. Όμως, προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Αν επικεντρωθούμε στη Μαδρίτη, τότε στο υποθετικό σενάριο που το Champions League δεν ολοκληρωθεί εξαιτίας του κορονοϊού, θα πρέπει πρωταθλήτρια να αναδειχθεί η ομάδα που απέκλεισε την κάτοχο, δηλαδή η Ατλέτικο», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: newsbeast.gr