Οι ομάδες της Premier League έχουν λάβει τα απαραίτητα έγγραφα με τους νέους κανονισμούς στην εποχή του κορονοϊού, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές φέρονται να διστάσουν να υπογράψουν, έχοντας αντιληφθεί κενό σε πιθανό κρούσμα και το κατά πόσο προστατεύεται το δικό τους συμφέρον.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος έχουν λάβει όλα τα έγγραφα με το πρωτόκολλο και όλες τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν στο χώρο του ποδοσφαίρου και δη στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αυτά τα έγγραφα πρέπει να τα υπογράψουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές, ωστόσο, φαίνεται πως εκείνοι διστάζουν. Ο λόγος που παρουσιάζεται, είναι πως αντίκρισαν νομικά κενά για την υπεράσπιση του επαγγελματικού τους συμφέροντος στις ομάδες τους σε περίπτωση που παρουσιαστεί κρούσμα κορονοϊού και κολλήσουν εκείνοι μεταδίδοντας εν συνεχεία τον ιο και στα πρόσωπα των οικογενειών τους…

Μάλιστα, φέρονται να υπάρχουν ομάδες που τόνισαν προς τους παίκτες τους ότι αν δεν αισθάνονται καλά και ήρεμοι δεν θα πρέπει να υπογράψουν, τη στιγμή που η Premier League ξεκαθαρίζει πως δεν είναι ένα έγγραφο που καλύπτει απόλυτα νομικά κάθε πλευρά, αλλά θα αποτυπώνει την πρόθεση όλων να συνεχιστεί το πρωτάθλημα εν μέσω κορονοϊού.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr