Έμμεση προστασία στον καθηγητή παθολογίας με ειδικότητα στην λοιμωξιολογία κ. Σωτήρη Τσιόδρα παρείχε ο πρωθυπουργός από το βήμα του Κοινοβουλίου, έναντι των αιτιάσεων που έχουν υπάρξει προς το πρόσωπό του από κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης με νόημα, «η κυβέρνηση επιζητεί την δημιουργική κριτική. Αυτό το οποίο δεν πρόκειται να επιτρέψουμε όμως, είναι να γίνουμε συμμέτοχοι σε ένα νέο παιχνίδι λασπολογίας, επίρριψης ευθυνών, στοχοποίησης προσώπων και αμφισβήτησης ανθρώπων οι οποίοι προσέφεραν στο κοινό καλό χωρίς να φοράνε κανένα κομματικό καπέλο, κινήθηκαν μόνο από διάθεση να υπηρετήσουν και να βοηθήσουν τη χώρα».

«Καλό είναι να αφήσουμε στο παρελθόν τις νοσηρές συμπεριφορές, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης. «Όλα αυτά να τα αφήσουμε πίσω μας. Κι αν θεωρούμε ότι με την ευκαιρία της κρίσης έκλεισε ουσιαστικά ένας κύκλος και καταφέραμε να κάνουμε ένα άλμα στις συμπεριφορές μας ως κοινωνία συνολικά, θα είναι ευχής έργον αν αυτή την πρόοδο μπορούμε να την αποδείξουμε και σε αυτή την αίθουσα, αλλά αυτό τελικά δεν εξαρτάται μόνο από την κυβέρνηση».

Πηγή: newsbeast.gr