Δύο νεαρούς άνδρες Ρομά αναζητά για κατάθεση η ΕΛ.ΑΣ., καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι τα άτομα – που μαζί με τη 17χρονη επίσης Ρομά – όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα φέρονται να παρακινούσαν την 15χρονη Φωτεινή από το Περιστέρι να εγκαταλείψει το σπίτι της.

Με την 17χρονη είχαν δώσει ραντεβού στο σταθμό του Μετρό στην Ανθούπολη, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο σπίτι που διαμένει αυτή στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και εντοπίστηκε η ανήλικη μαθήτρια.

Με την 15χρονη να μη συνεργάζεται μέχρι στιγμής με τις Αρχές, το βάρος της έρευνας πέφτει στον εντοπισμό των δύο νεαρών Ρομά που αναφέραμε στην αρχή, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να είναι 19 ετών και να είχε συνάψει ερωτική σχέση μαζί της.

«Μίλησαν» οι κάμερες του Μετρό

Περιπολικό στην Ομόνοια

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι κομβικό ρόλο στον εντοπισμό της ανήλικης μαθήτριας έπαιξε το υλικό από κάμερες ασφαλείας και ιδιαίτερα αυτό από τους σταθμούς του Μετρό που επιβιβάστηκε και αποβιβάστηκε με την 17χρονη φίλη της.

Μάλιστα, υπήρξε μία πληροφορία ότι η 15χρονη ετοιμάζονταν να μεταβεί για διακοπές σε νησί των Κυκλάδων μαζί με τον 19χρονο, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε (ενδεχομένως και λόγω της έκτασης που πήρε η υπόθεση).

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η προανάκριση γίνεται από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, ενώ θα εμπλακεί και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Πηγή: newsbeast.gr