Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας beach soccer και προπονητής τοπικής ομάδας, Άρης Θωμάς, περιγράφει την τρομακτική εμπειρία που είχε από «χτύπημα« 20.000 volt με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή καρδιά. Ακολούθως μίλησε για τη μεταθανάτια εμπειρία που είχε, βλέποντας το σώμα του να καίγεται από ύψος 10 μέτρων.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», το περιστατικό συνέβη τον Μάιο του 2022:

«Ήμασταν σε μία ταράτσα, όπου υπήρχε ένα δώμα και θα περνούσαμε πάνελ οροφής. Δουλειά ρουτίνας. Ξαφνικά έγινε ένα λάθος στη δουλειά, το καλώδιο πέρασε από κοντά, έκανε γείωση στον αδελφό μου και μετά ήρθε σε μένα. Τη στιγμή που πήγα να τρυπήσω, με χτύπησε το ρεύμα, έπεσα, δεν μπορούσα να μιλήσω και να κουνηθώ. Έπαθα ανακοπή καρδιάς».

Ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως είχε και μεταθανάτια εμπειρία, λέγοντας: «Είχα μια μεταθανάτια εμπειρία. Έβλεπα τον εαυτό μου να καίγεται από ένα ύψος 10 μέτρων. Ένιωθα γαλήνια, δεν ένιωθα πόνο, ούτε άκουγα και ξαφνικά φτάνω σε ένα φως.».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το ρεύμα που χτύπησε τον πατέρα δύο μικρών παιδιών, τού προκάλεσε ανακοπή καρδιάς και το ίδιο ρεύμα που βρισκόταν μέσα του, έδρασε ως απινιδωτής που τον επανάφερε στη ζωή. Ο ίδιος περιέγραψε ότι το ρεύμα τον χτύπησε από τα πόδια προς το κεφάλι, με τον ίδιο να παίρνει φωτιά, ενώ στην περίπτωση του αδελφού του, το ρεύμα μπήκε και βγήκε, «έκανε τη γείωση».