Ο Θάνος Πλεύρης τοποθετήθηκε για την αναρρωτική που έλαβε ο προϊστάμενος του σταθμάρχη Λάρισας μία μέρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη και ανέφερε πως ο γιατρός που γνωμοδώτησε, είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

Ο υπουργός Υγείας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και είπε πως «μου βγάζει μια τεράστια υποψία ότι μπορεί να υπάρχει κάποια σκοπιμότητα και αν εμπλέκονται γιατροί και θα τεθούν σε αργία και θα γίνουν όλες οι πειθαρχικές διώξεις. Αύριο θα πάει ο φάκελος στον εισαγγελέα».

«Ο διευθυντής, εγώ δε θα το έλεγα, αλλά ο ίδιος βγήκε και έκανε δήλωση στην ΕΡΤ και προκύπτει η ταυτότητά του. Από την ταυτότητά του προκύπτει ότι είναι και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Έπειτα, σημείωσε πως «ήταν γνωστό ότι έχει γίνει ένα μοιραίο δυστύχημα με δεκάδες νεκρούς. Άρα δεν γίνεται μια γνωμάτευση σε ουδέτερο χρόνο. Αν την έχουν δώσει χωρίς να κάνουν καμία εξέταση, θα λογοδοτήσουν γιατί αυτό ενέχει μια τρομακτική ηθική απαξία να δίνεται μια βεβαίωση σε έναν άνθρωπο, αν αυτή δεν έχει δοθεί με τους ιατρικούς κανόνες, ενώ θρηνούμε δεκάδες ανθρώπους».

Πηγή: newsbeast.gr