Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, προσφεύγει νομικά κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία εμπλέκει, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, σε σκάνδαλο συγγενικό του πρόσωπο.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα καταγγέλλει τον πεθερό του κυβερνητικού εκπροσώπου γράφοντας για φάμπρικα με επιδοτήσεις  και συμφωνητικά παραχώρησης χιλιάδων στρεμμάτων γης με την υπογραφή του πατέρα της γυναίκας του κ. Πέτσα.

Μοίρασαν δάσος 54.000 στρεμμάτων για να εισπράξουν ενισχύσεις εκατομμυρίων από την ΕΕ και με χαλκευμένα παραστατικά και χωρίς κανένα ζώο λεηλατούσαν χρήμα που αναλογούσε σε κτηνοτρόφους είναι οι κατηγορίες που σημειώνονται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας η οποία κάνει σαφέστατη αναφορά στον πεθερό του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο ΑΠΕ για το σχετικό δημοσίευμα, αναφέρει τα εξής:

«Κάποιοι επιχειρούν να επιρρίψουν ευθύνες, σε έναν άνθρωπο που τιμά με τον καθημερινό του αγώνα την τοπική αυτοδιοίκηση, με μοναδικό του “μειονέκτημα” το γεγονός ότι τυγχάνει συγγενής μου.

Είναι θλιβερό και ανήθικο το γεγονός ότι η “Κυριακάτικη Δημοκρατία” επικαλούμενη ανώνυμες καταγγελίες σε βάρος συγγενούς μου επιχειρεί να δημιουργήσει παντελώς αβάσιμες εντυπώσεις σε βάρος μου.

Και μάλιστα το κάνει ενώ γνωρίζει ότι η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ενώπιον του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας, προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα όσων έχουν προβεί σε ενδεχόμενα παράνομες πράξεις.

Τους ενημερώνω ότι θα κινηθώ εξωδίκως και δικαστικώς για το δημοσίευμα αυτό της εφημερίδας και το συκοφαντικό του περιεχόμενο».

Πηγή: newsbeast.gr