Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε με τον τραυματισμό του συναδέλφου του από το σοκαριστικό τροχαίο στη Λεωφόρο Σουνίου περιγράφει ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος ήταν μπροστά την ώρα του τροχαίου ατυχήματος.

«Το πρώτο που άκουσα ήταν το «μπαμ». Το αυτοκίνητο πέρασε από δίπλα μου και σταμάτησε όπως σταμάτησε…» είναι τα πρώτα λόγια του οδηγού του απορριμματοφόρου, μιλώντας στο Star.

Μάλιστα, ο ίδιος περιγράφει ότι ο συνάδελφός του που υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του, αντιμετώπισε την κατάσταση σαν πραγματικό παλικάρι. «Τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου. Με τέτοια χτυπήματα που είχε, απορούσα πώς μπορούσε να συνεννοηθεί» προσθέτει.

«O Τάσος είναι παλικάρι… Παρόλα τα χτυπήματα που είχε, επικοινωνούσε όσο μπορούσε. «Χαλάρωσέ μου το μπουφάν, την μπλούζα» έλεγε, προφανώς δεν είχε καταλάβει ακόμα τι ακριβώς είχε συμβεί» είπε συντετριμμένος ο οδηγός.

Ο 52χρονος που υπέστη ακρωτηριασμό στο ένα του πόδι και φέρει πολλές κακώσεις, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση.

Το αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του άνδρα.