«Ο 21χρονος είχε συνεργούς δύο ομοεθνείς του Πακιστανούς» αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης Νικολέτας, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος τόνισε πως τα δύο αυτά άτομα έχουν ήδη καταθέσει στην ανακρίτρια και από εκεί και πέρα θα ασκηθούν διώξεις εναντίον τους «για υπόθαλψη εγκληματία». Σύμφωνα με τον δικηγόρο, οι δύο Πακιστανοί έχουν εντοπιστεί και θα ασκηθούν διώξεις εναντίον τους γιατί βοήθησαν τον 21χρονο κατηγορούμενο να μαζέψει τα πράγματά του, τον βοήθησαν ώστε να μεταβεί στον σταθμό του τρένου αλλά και για να περάσει τα σύνορα και να φτάσει στα Σκόπια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος Πακιστανός κρίθηκε χθες προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επονομαζόμενος «Σάνι» ομολόγησε την πράξη του κατά την απολογία του ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο 22χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι «η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχει μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ».

Όσον αφορά το μοιραίο απόγευμα της 1ης Αυγούστου, ο νεαρός Πακιστανός ισχυρίστηκε ότι λογομάχησε με την 17χρονη, καθώς του ζήτησε να βαφτιστεί χριστιανός προκειμένου να παντρευτούν και να πάρει άδεια παραμονής στη χώρα μας.

Φέρεται, μάλιστα, να υποστήριξε ότι μίλησε απαξιωτικά για το Κοράνι και τον Μωάμεθ, με τον ίδιο να απαιτεί να ζητήσει συγγνώμη.

Πηγή: newsbeast.gr