Ο Πέδρο Μαρτίνς από το 2019 και μετά είχε δεχθεί διαρκές και έντονο πρέσινγκ για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του όμως εκείνος επέμεινε στα ερυθρόλευκα, θέλοντας να ολοκληρώσει το πρότζεκτ του στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποδείχθηκε ο πλέον πιστός… στρατιώτης του Ολυμπιακού, κλείνοντας με νέο διετές συμβόλαιο και απολαβές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ (αλλά και ρήτρα αποδέσμευσης στα 4 εκατ. ευρώ). Ένα συμβόλαιο που εφόσον φτάσει στο τέλος του θα τον έχει κρατήσει στο Λιμάνι για ένα διάστημα 4 ετών!

Για να φτάσουμε στο σήμερα ωστόσο ο 49χρονος Ίβηρας τεχνικός είπε αρκετά και σε κάποιες περιπτώσεις συνεχόμενα «όχι» σε προτάσεις που του έγιναν, δείχνοντας αποφασισμένος να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε στους Πειραιώτες.

Να ολοκληρώσει το πρότζεκτ που είχε στο μυαλό του όταν αναλάμβανε και επίσημα τον πειραϊκό σύλλογο το 2018 αλλά και να δικαιώσει όσους τουν πίστεψαν και τον εμπιστεύθηκαν.

Οι αρνήσεις του είχαν να κάνουν και με συμβόλαια από την Μέση Ανατολή αλλά και με κρούσεις από την Ευρώπη και φυσικά από την πατρίδα του όπου η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ήθελε πολύ να τον κάνει δικό της.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr