Με πάθος και πίστη για μια νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 21 Μαΐου εκατοντάδες πολίτες υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον υποψήφιο βουλευτή στο Νότιο Τομέα Παύλο Χρηστίδη στη τελευταία του μεγάλη προεκλογική ομιλία στην Καλλιθέα, στην πλατεία Τζιτζιφιών.

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ μίλησε σε μια ανοιχτή συγκέντρωση σε κεντρική πλατεία ολοκληρώνοντας μια μεγάλη διαδρομή 13 μεγάλων συγκεντρώσεων που ξεκίνησε από την πρώτη μεγάλη συγκέντρωση στις 22 Φεβρουαρίου στο Royal Olympic.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη σημερινή σας παρουσία! Αυτή τη συγκλονιστική συγκέντρωση! Το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά εδώ! Η ελπίδα είναι ξανά εδώ! Το ΠΑΣΟΚ έχει ξανά δυνατή, καθαρή φωνή και γεμίζει πλατείες» είπε ο Παύλος Χρηστίδης στο ξεκίνημα της ομιλίας του.

Όπως διαψεύσαμε τις δημοσκοπήσεις το 2015 που μας έφερναν εκτος Βουλής, το 2019 που μας ειχαν κατω απο την χρυσή αυγή, ετσι θα κάνουμε και τώρα με μπροστάρη το Νίκο Ανδρουλάκη, σε ένα ΠΑΣΟΚ ενωμένο, ανανεωμένο, ισχυρό.

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο του ΠΑΣΟΚ αλλά και στα στελέχη του που λάμπρυναν την πορεία του ενώ ειδική μνεία έκανε στον Θανάση Τσούρα που «έφυγε» πρόσφατα αλλά και την Φώφη Γεννηματά: «Μείναμε όρθιοι ως Παράταξη χάρη σε έναν άνθρωπο που την πιο κρίσιμη στιγμή, την πιο σκοτεινή ώρα, μας κράτησε ενωμένους, Μας είπε ψηλά το κεφάλι! Τίποτα δεν την φόβισε. Τίποτα δεν τη λύγισε».

Στη συνέχεια άσκησε σκληρή κριτική στη διακυβέρνηση της ΝΔ όμως όπως τόνισε δεν είναι μονόδρομος αυτά που ζούμε «να είναι το κράτος λάφυρο σε κάθε κομματάρχη, η ανεξέλεγκτη ακρίβεια, η απουσία του κοινωνικού κράτους, το πάρτι των λίγων εις βάρος των πολλών. Υπάρχει άλλος δρόμος! Τώρα που όλοι κυβέρνησαν, ο ελληνικός λαός από αυτό το βήμα, από τη δημοκρατική Καλλιθέα να απευθυνθούμε και σε κάθε πολίτη που επιβιώνει απέναντι σε όλους και όλα και να του πούμε πάμε ξανά, πάμε μαζί».

Μιλώντας για το διακύβευμα των εκλογών είπε: «Το δίλημμα είναι ένα: Μία από τα ίδια με ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ή πραγματική Αλλαγή με ΠΑΣΟΚ; Αλαζονεία ή Αλλαγή ; Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιτέλους τέλος με τα δύο συστήματα εξουσίας, Μητσοτάκη και Τσίπρα, που πλήγωσαν την χώρα».

Κλείνοντας την ομιλία του σε προσωπικό τόνο είπε: «Το να λύνουμε τα προβλήματα των ανθρώπων είναι ο δικός μου λόγος ύπαρξης στην πολιτική. Να υπηρετώ την ανθρώπινη πλευρά της πολιτικής . Γιατί μόνο έτσι έχει νόημα η πολιτική για μένα. Γιατί έτσι έμαθα δίπλα στην Φώφη Γεννηματά. Γιατί έτσι θέλω να είναι η σχέση μας. Να είμαστε διπλά σήμερα μαζί πριν τις εκλογές αλλά να είμαστε διπλά, και μετά τις εκλογές . να μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια. Έτσι είναι για μένα η πολιτική. Έτσι πορεύτηκα προσωπικά πάντα. Έτσι θέλω να πορευτώ με τη δική σας δύναμη. Γιατί για μένα είναι μια αδιαπραγμάτευτη στάση ζωής να στηρίζομαι μόνο στη δική σας δύναμη.

Σας ζητώ να με τιμήσετε με την στήριξη σας και την δική σας ψήφο, να μπορέσω να παλέψω για εσάς από το ελληνικό κοινοβούλιο!»

Πηγή: newsbeast.gr