Ανατριχίλα προκάλεσε στους συντελεστές της εκπομπής «Πρωινό» ένα βίντεο με τις λεπτομέρειες της δολοφονίας της γιαγιάς της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον παππού της πριν από 67 χρόνια. Πρόκειται για ένα έγκλημα που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη και για το οποίο ο παππούς της 33χρονης φέρεται να μην μετάνιωσε ποτέ.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 προβλήθηκε και ένα απόσπασμα από την ομολογία του παππού της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Την παρακαλούσα θερμά κι εκείνη αρνείτο. Σε μια στιγμή και ενώ καθόμαστε κολλητά κι ακουμπούσε η αριστερή πλάτη στον ώμο της, μου ήρθε σαν τρέλα. Την έριξα κάτω και την έπιασα σφικτά από το λαιμό. Την έσφιγγα όλο και πιο δυνατά. Σπαρταρούσε το σώμα της, προσπαθούσε να μου ξεφύγει. Σε λίγο το σώμα της παρέλυσε, η ανάσα της σταμάτησε, τα μάτια της γυάλισαν. Ήταν νεκρή. Τότε κατάλαβα τι είχα κάνει. Μετάνιωσα, την έσυρα μέχρι τις καλαμιές όπως κι όπως και την εγκατέλειψα μέσα στη νύχτα. Μετά έτρεχα σαν τρελός».

«Στις 2.30 τα ξημερώματα παραδίνεται στην αστυνομία και όταν οδηγείται στον εισαγγελέα, παρότι σώζεται από λιντσάρισμα κοινού και συγγενών του θύματος, μόνο με τη βοήθεια της αστυνομίας, ο ίδιος φαίνεται απαθέστατος και στη δίκη δε δείχνει καμία μεταμέλεια» σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Τελικά, ο Παναγιώτης Πισπιρίγκος καταδικάζεται σε ισόβια, αλλά αποφυλακίζεται 15 χρόνια αργότερα, το 1980, λόγω καλής διαγωγής. Το μόλις 14 μηνών παιδί τους κατά την εποχή του φόνου, Ανδρέας, όταν μεγάλωσε παντρεύτηκε και έκανε ένα κοριτσάκι. Του έδωσε το όνομα Ρούλα, τιμώντας έτσι τη δολοφονημένη μητέρα του Σωτηρία.

«Έχω ανατριχιάσει» είπε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του βίντεο σχολιάζοντας ότι και η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο παππούς της ζηλεύουν πολύ.

Πηγή: newsbeast.gr