Για όσα της έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας μίλησε στο Mega η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, δημοσιογράφος του thebest.gr.

Όπως λέει η δημοσιογράφος, η 33χρονη ήταν ανέκφραστη σε όλες τις συζητήσεις τους. «Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι ήταν ανέκφραστη, κανένας συναισθηματισμός. Μόνο όταν βγήκαν καθαρές οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις μου είπε “τα κορίτσια μου με δικαιώνουν”. Δε εκδήλωνε ποτέ κανέναν συναισθηματικό κόσμο. Είχε μεγάλη δυσκολία στο να μη μιλάει, ήθελε να επικοινωνεί με τα Μέσα»

«Είχαμε σχέση εμπιστοσύνης. Μιλούσαμε πάρα πολύ συχνά και την ημέρα που συνελήφθη, είχαμε ξεκινήσει μια συζήτηση που είχε προκαλέσει η ίδια για μια ανάρτηση στο site που αφορούσε δηλώσεις της Άννας Μαστοράκου. Ενώ μιλούσαμε για αυτό, εκείνη την ώρα από το Mega έβγαινε η πληροφορία για την κεταμίνη και της είπα “τι είναι αυτό πάλι για την κεταμίνη;” και μου είπε “δεν έχω ιδέα, δεν μπορεί να έχει σχέση με μένα”. Μου απαντούσε αμέσως στα μηνύματα» λέει η κυρία Κοντογεωργοπούλου.

Αυτό που τη σόκαρε, όπως λέει, ήταν η φράση της κατηγορούμενης ότι στην Τζωρτζίνα έδιναν ναρκωτικά. «Μου είπε ότι έπαιρνε ναρκωτικά η Τζωρτζίνα. Αυτή η φράση με σόκαρε. Ότι τα ναρκωτικά τα έδιναν στο Παίδων για να ηρεμήσει από τα επεισόδια».

Η δημοσιογράφος είχε επικοινωνία και με τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνο Δασκαλάκη. «Μιλούσα με τον Μάνο, είχα καλή επαφή. Στην τελευταία επικοινωνία μαζί μου ήταν σοκαρισμένος».

Πηγή: newsbeast.gr