Παρατείνεται το θρίλερ με το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που πέθαναν σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega η Αστυνομία ζήτησε εξειδικευμένες εξετάσεις γι’ αυτό και τα αποτελέσματά τους θα καθυστερήσουν.

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών, που έχει αναλάβει την υπόθεση, περιμένει να συλλέξει όλα τα στοιχεία προκειμένου να ξεκινήσει την έρευνα, η οποία θα συνοδεύεται και από καταθέσεις.

Τα ερωτήματα στο ιατρικό ιστορικό

Νέα ερωτήματα προέκυψαν για τον θάνατο των τριών παιδιών καθώς φέρεται να υπάρχουν κενά στο ιατρικό ιστορικό, ιδιαίτερα μετά την αναφορά της μητέρας των κοριτσιών ότι νόσησε με σοβαρή μορφή καρκίνου.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» (22/2) ανέφερε ότι η μητέρα των παιδιών δήλωσε στους γιατρούς που φρόντιζαν την Μαλένα το 2019, πως πάσχει από σοβαρή μορφή καρκίνου και μόνη λύση είναι το χειρουργείο. Αυτό αποτέλεσε την αφορμή να συμπαθήσουν την μητέρα και να υποχωρήσουν στο αίτημα της, να νοσηλευτεί το παιδί σε μονόκλινο δωμάτιο.

Παρόλα αυτά το ρεπορτάζ του «Live News» τονίζει πως κάτι τέτοιο δεν έχει καταγραφεί επίσημα σε κανένα ιατρικό δεδομένο, ούτε στο ιστορικό των παιδιών για τυχόν κληρωνομικές ή οικογενειακές ασθένειες.

Θεία νεκρών παιδιών: «Ούτε μία στο εκατομμύριο να έχει πειράξει τα παιδιά της»

Για πρώτη φορά η θεία των νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, η οποία μάλιστα ήταν αυτή που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της, μίλησε χθες (22/2) για όσα συνέβησαν. Η γυναίκα αρνείται κατηγορηματικά όσα έχουν ακουστεί για πιθανές ευθύνες της μητέρας στο θάνατο των παιδιών. «Ποτέ και για κανένα λόγο, δεν υπάρχει περίπτωση, έλιωνε για τα παιδιά της. Ούτε μία στο εκατομμύριο να έχει πειράξει τα παιδιά της» λέει στις Αλήθειες με τη Ζήνα.

«Έζησα τα πάντα, ήμουν πολύ κοντά. Έμενα και εδώ για αρκετό διάστημα. Και όταν ήταν η Μαλένα και με την μπέμπα, γιατί θα την βάφτιζα και με την Τζωρτζίνα όταν ήταν άρρωστη ερχόμουν, βέβαια δεν έμενα. Ερχόντουσαν και στην Πάτρα τα παιδιά» είπε.

Για το θάνατο της Ίριδας

Η Ίριδα ήταν το κορίτσι που η ίδια βρήκε νεκρό στην κούνια του.

«Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν με το παιδί εδώ. Το ταίσαμε, το κάναμε μπάνιο, ήταν βράδυ. Στις 2.30 πέσαμε να κοιμηθιύμε όλοι. Εγώ κοιμήθηκα με τη Ρούλα εκείνο το βράδυ. Τα δωμάτια των παιδιών ήταν το ίδιο. Στις 7:30 έκλαψε, είπα στη Ρούλα “πήγαινε εσύ”. Είχαμε συνεννοηθεί την Κυριακή να πάμε για καφέ. Πήγα να το ξυπνήσω και είδα ότι δεν ήταν σκεπασμένη, ήταν πάγος. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει. Ήταν μελανά τα χείλια της, ήταν ότι πιο σοκαριστικό έχω δει στη ζωή μου. Το αφήσαμε κάτω, ξεκινήσαμε ΚΑΡΠΑ. Παίρνω τον Μάνο και το ΕΚΑΒ. Πήραν το παιδί, θυμάμαι τη Ρούλα και το Μάνο να φωνάζουν σώστε το. Δεν μπορούσα να πω στην Τζωρτζίνα τι έγινε. Όταν πήγα στο νοσοκομείο μας είπαν ότι το παιδί είχε καταλήξει. Η Ρούλα είχε λιποθυμήσει. Στην κούνια είχε ένα πανάκι με δύο σταγόνες αίμα» λέει.

Και προσθέτει: «Η Ρούλα είχε κοιμηθεί τουλάχιστον μία ώρα πιο πριν από εμένα. Κοιμάμαι ελαφριά. Αν είχε σηκωθεί κάποιος θα το είχα καταλάβει. Δεν υπάρχει περίπτωση να σηκώθηκε, ήταν συνέχεια δίπλα μου».

Για τη Μαλένα

«Στη Μαλένα πήγα όταν νοσηλευόταν στο Ελπίδα. Το παιδί ήταν καλά, έπαιζε, γέλαγε. Όταν με πήρε η αδερφή μου και μου είπε ότι έφυγε, θυμάμαι τη Ρούλα ότι ήταν χαμένη, της μίλαγες και κοίταγε στο κενό. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, εδώ δεν μπορούν οι ειδικοί».

Για όσα γράφονται στο διαδίκτυο

«Ποτέ και για κανένα λόγο, δεν υπάρχει περίπτωση, έλιωνε για τα παιδιά της» απαντάει για όσα δημοσιεύματα κάνουν το γύρο του διαδικτύου και ρίχνουν πιθανές ευθύνες στη μητέρα των κοριτσιών για τον θάνατό τους.

«Ούτε μία στο εκατομμύριο να έχει πειράξει τα παιδιά της. Τα παιδιά ήταν τρελαμένα με τη μάνα τους και εκείνη με τα παιδιά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξεκίνησε αυτό. Ποτέ δεν είχε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα η Ρούλα. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, είναι μια φυσιολογική μαμά».

Πηγή: newsbeast.gr