Νέες δηλώσεις έκανε ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που δίνει μάχη για την ζωή του μετά τον πυροβολισμό από αστυνομικό στην καταδίωξη της Θεσσαλονίκης, απειλώντας με βεντέτα αν ο 34χρονος άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ αφεθεί ελεύθερος.

«Λίγα κάναμε μετά θα γίνουν πιο πολλά πράγματα και άσχημα. Αν αφήσουν τον αστυνομικό ελεύθερο δεν ξέρω και εγώ που θα φτάσουμε», είπε αρχικά ο πατέρας του 16χρονου στο Mega.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχει δυο παιδιά αυτός. Εγώ θα κάτσω να μεγαλώσουν τα παιδιά του, μόνο αν με πάρει ο θεός… Αυτός τι έκανε στο παιδί μου; Με το ίδιο νόμισμα θα το πληρώσει κι΄ αυτός. Ό,τι έκανε στο παιδί μου, θα το κάνω στο παιδί του».

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από το αμάξι του 16χρονου και το σημάδι της σφαίρας

Φωτογραφίες ντοκουμέντο μετά τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά από τον αστυνομικό έφερε στο «φως» το Newsbeast.

Οι εικόνες δείχνουν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 16χρονος και το οποίο έχει προσκρούσει στον τοίχο σπιτιού μετά τους δυο πυροβολισμούς του αστυνομικού.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η κατάληξη της πορείας της σφαίρας η οποία χτύπησε στο πίσω τζάμι του αγροτικού οχήματος και τραυμάτισε σοβαρά τον 16χρονο στο κεφάλι.

Σημειώνεται πως στην κατάθεσή του ο αστυνομικός περιέγραψε από τη δική του πλευρά τι συνέβη το βράδυ της καταδίωξης και πώς πυροβόλησε δύο φορές προς το όχημα του 16χρονου Ρομά.

Πηγή: newsbeast.gr