Την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κατηγορώντας τον ότι άλλαξε τη στάση του «υπό το βάρος της διογκούμενης οργής».

«Ο πρωθυπουργός υπό το βάρος της διογκούμενης οργής για την ανείπωτη τραγωδία, απομακρύνθηκε σήμερα από τη θεωρία του ενός και μόνου υπεύθυνου αλλάζοντας κατά την προσφιλή τακτική του επιφανειακά θέσεις με μόνο στόχο να διαχειριστεί επικοινωνιακά τις αρνητικές επιπτώσεις», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ.

Το γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει ακόμη ότι η πραγματικότητα είναι οδυνηρή και τονίζει: «Το μοντέλο διακυβέρνησης που ο Πρωθυπουργός ονόμασε “επιτελικό κράτος”, αποδείχτηκε μια επικοινωνιακή κατασκευή που κατέρρευσε από τις αλλεπάλληλες αποτυχίες».

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής καλεί τον κ. Μητσοτάκη να αποδεχτεί τις ευθύνες του και ας μην καμώνεται ότι θα σηκώσει τις αμαρτίες των άλλων. «Η χώρα χρειάζεται Ισχυρή Θεσμική Δημοκρατία και όχι μια παρέα ημέτερων, που θεωρεί πως μπορεί να διευθύνει τη χώρα», καταλήγει στο σχόλιό του.

Πηγή: newsbeast.gr