Τη διαβεβαίωση ότι υπάρχει επάρκεια κρέατος για το Πάσχα δίνει η Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών.

Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές να κάνουν εγκαίρως τις παραγγελίες τους και τους προτρέπει να μην συνωστίζονται στα κρεοπωλεία και να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας όταν μπαίνουν σε αυτά.

Στην επιστολή που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών η ΠΟΚΚ αναφέρει:

«Φίλε Καταναλωτή,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών εν όψει της υφιστάμενης κατάστασης με ευσυνειδησία  ακολουθεί  τις οδηγίες  του υπουργείου Υγείας  για την προστασία από τον κορονοϊό του καταναλωτή,  του προσωπικού και των γύρω μας.

Έτσι, με υπευθυνότητα σε ενημερώνει ότι υπάρχει επάρκεια σε ότι έχει να κάνει με το κρέας και λειτουργώντας με γνώμονα το συμφέρον και την πληρέστερη εξυπηρέτησή σου διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία σου σε προτρέπουμε να τηρείται  η αποτροπή της εισόδου πολλών ατόμων  (1 άτομο /10 τετραγωνικά μέτρα) προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και παρακαλούμε  για την έγκαιρη παραγγελία των προϊόντων που επιθυμείς.

Θεωρούμε ότι τα μέλη  της ΠΟΚΚ ως αναπόσπαστο τμήμα της τροφικής αλυσίδας και παρά τα πλήγματα που έχει υποστεί εξακολουθεί να μεριμνά για την σωστή και ποιοτική διατροφή της Ελληνικής οικογένειας του φίλου καταναλωτή.

Ευελπιστούμε, πως αλώβητοι και υγιείς θα ξεπεράσουμε τη δοκιμασία που πλήττει τη χώρα μας και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.!!!»