Η εξήγηση του ΠΑΟΚ για το θέμα του Γιόσιπ Μίσιτς και η δεδομένη απόφαση να ενεργοποιηθεί από τον Ιανουάριο η συμφωνία για τον νέο δανεισμό του Κροάτη μέσου από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δήλωσε τον Γιόσιπ Μίσιτς στη λίστα των ποδοσφαιριστών για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, περισσότερο σε μια κίνηση να τονωθεί η ψυχολογία του Κροάτη, ο οποίος τυπικά είναι ποδοσφαιριστής της, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να παίξει σίγουρα ως τον Ιανουάριο.

Ο 26χρονος μέσος του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε πρόσφατα σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας και παραμένει στη Θεσσαλονίκη, όπου και υποβάλλεται στις απαραίτητες θεραπείες. Αυτό το διάστημα είναι στο στάδιο της ανάρρωσης και θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο πως μέχρι τον Ιανουάριο δεν πρόκειται να επιστρέψει στα γήπεδα.

Με αυτή τη λογική και σεβόμενοι το πρόβλημα υγείας προσεγγίζει ο ΠΑΟΚ το θέμα του Μίσιτς έχοντας κάνει πολλές συζητήσεις με την Σπόρτινγκ για την ανανέωση του δανεισμού του με «οψιόν» αγοράς από τον Ιανουάριο.

Μια συμφωνία που είναι έτοιμοι οι «ασπρόμαυροι» να ενεργοποιήσουν μόλις δώσουν το ΟΚ και οι Πορτογάλοι.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr