Το πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Euroleague πήγε στραβά σε όλα τα επίπεδα για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά την ήττα ήρθε και η τιμωρία με πρόστιμο για όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές.

Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 65-84 από τους ερυθρόλευκους πριν μία εβδομάδα και τώρα έμαθαν ότι θα πρέπει να πληρώσουν και 33.000 ευρώ στη Euroleague ως πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.

Μπορεί σε γενικές γραμμές η ατμόσφαιρα να ήταν ήρεμη σε σχέση με όσα έχουμε δει να συμβαίνουν στο παρελθόν σε αγώνες των δύο ομάδων, αλλά η ρίψη αντικειμένων προς τον πάγκο του Ολυμπιακού δεν έλειψαν, με τους διαιτητές να γράφουν στο φύλλο αγώνα ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν κέρματα, νερά και μία μπαταρία.

Έτσι, η Euroleague ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου 33.000 ευρώ, εξηγώντας και πώς προκύπτει αυτό το ποσό: 6.000 ευρώ για άναμμα πυρσών, 7.000 ευρώ για χρήση λέιζερ, 12.000 ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά και 8.000 ευρώ για ρίψη αντικειμένων στο παρκέ.

Πηγή: newsbeast.gr