Ο Παναθηναϊκός χάνει για τους επόμενους τρεις μήνες τον Κρίστιαν Γκάνεα λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό, με τον Ρουμάνο αριστερό μπακ να τοποθετείται τώρα για το θέμα μέσω μιας ανάρτησής του στο Instagram, λέγοντας πως είναι οι δυσκολότερες μέρες της καριέρας του και ότι είναι αποφασισμένος να επιστρέψει πιο δυνατός.

Το πρόβλημα που υπάρχει με τον Γκάνεα έγινε γνωστό το Σάββατο (10/12) και μία μέρα μετά πήρε θέση ο ίδιος γράφοντας τα εξής…

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη αυτές τις τελευταίες μέρες.

Ήταν ίσως οι πιο δύσκολες μέρες της καριέρας μου. Ο covid έχει αφήσει το στίγμα του πάνω μου δυστυχώς και αυτή τη στιγμή η υγεία μου δεν μου επιτρέπει να έχω τον ενεργό ρόλο που θέλω στο ταξίδι που κάνει η ομάδα για να γράψει ιστορία. Πρέπει να ακολουθήσω ένα πολύ αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο για τους επόμενους 3 μήνες που δεν θα μου επιτρέψει να είμαι εκεί που αγαπώ… στο γήπεδο!!

Αλλά είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω πιο δυνατός από αυτό.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το ιατρικό προσωπικό του συλλόγου μας που με φροντίζει τόσο, προκειμένου να είμαι υγιής. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και σε όλους τους προπονητές που με στηρίζουν σε αυτές τις στιγμές.

Θα είμαι εδώ για να στηρίξω την οικογένεια του Παναθηναϊκού με όποιον τρόπο μπορώ σε όλη αυτή τη διαδρομή».

Πηγή: newsbeast.gr