Η πρώτη χρονιά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό ήταν καλή, αφού η ομάδα πέτυχε τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, είναι στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και παίζει και καλό ποδόσφαιρο, με βάση το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του. Υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις, επομένως, για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του και αυτό έγινε, αφού ανακοινώθηκε η συμφωνία ως το 2024.

Ο Σέρβος προπονητής έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής στους πράσινους και από τη στιγμή που ήταν και δική του επιθυμία να παραμείνει, οι δύο πλευρές δεν άργησαν να έρθουν σε συμφωνία.

«Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic, συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου», ανέφερε η ανακοίνωση των πράσινων, ενώ ο Γιοβάνοβιτς τόνισε σε δήλωσή του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του».

Πηγή: newsbeast.gr