Μία από τις εκκρεμότητες που είχε ο Ολυμπιακός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αυτή της απόκτησης ενός παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, είναι θέμα χρόνου, πλέον, να κλείσει και τυπικά, αφού το απόγευμα του Σαββάτου (10/12) ο Ροντινέι θα είναι στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές και ανακοινώσεις.

Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούσαν καιρό τον 30χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ που μένει ελεύθερος από τη Φλαμένγκο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούν να κάνουν αυτή τη στιγμή, οπότε προχώρησαν τις συζητήσεις μαζί του.

Συζητήσεις που γρήγορα οδήγησαν σε συμφωνία, η οποία προβλέπει ότι ο Ροντινέι θα υπογράψει για 1,5+1 χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να υπολογίζονται στο ένα εκατ. ευρώ. Μια συμφωνία που είναι, πλέον, θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Βραζιλιάνος θα προσγειωθεί στην Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου (10/12) για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ, ο οποίος τον υπολογίζει για βασικό.

Πηγή: newsbeast.gr