Οι οπαδοί της κάθε ομάδας δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να δείξουν την αγάπη τους και να την υπερασπιστούν και αυτοί της Ράινσμπεργκσε, ομάδα της 3ης κατηγορίας της Ολλανδίας, το απέδειξαν προσλαμβάνοντας μια στρίπερ που είχε ως αποστολή να αποσυντονίσει τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Η Ράινσμπεργκσε αντιμετώπιζε την AFC Αμστερνταμ που είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας, οπότε τα πράγματα ήταν δύσκολα. Έτσι, οι οπαδοί ανέλαβαν να βοηθήσουν και η ιδέα που είχαν ήταν να προσλάβουν μια στρίπερ, η οποία θα έπρεπε να μπει γυμνή στον αγωνιστικό χώρο και να πάει προς τους παίκτες της αντιπάλου. Και ακριβώς αυτό έγινε.,

Η «Striptease Foxy», όπως είναι το… καλλιτεχνικό της όνομα, έκανε ντου στο 20ο λεπτό φορώντας μόνο κάλτσες και παπούτσια και πήγε προς τους παίκτες της AFC Άμστερνταμ και περισσότερο από όλους στον αμυντικό Τζόελ Τιλέμα, ζητώντας του να την αγγίξει, με τον ίδιο όμως να αρνείται αφού είναι δεσμευμένος.

«Νομίζω πως ήθελε να την χτυπήσω στον πισινό. Αλλά σκέφτηκα «μην αφήσεις να γίνει αυτό, αλλιώς θα έχεις «μάχη» στο σπίτι». Φαινόταν ωραία, το λέω ειλικρινά», ήταν τα λόγια του μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Πηγή: newsbeast.gr